Bellprat vila del llibre 2010

 

 

El diumenge 3 d’octubre de 2010, Bellprat tornarà a ser la primera Vila del Llibre de Catalunya, a l’estil d’altres pobles d’Europa que barregen la ruralitat d’un municipi agrícola i ramader amb activitats i negocis culturals amb el món del llibre de vell com a reclam.

 

Escriptors de prestigi presentaran els seus llibres com és el cas de Víctor Alexandre, Margarida Casacuberta, Jordi Mata i Gemma Lienas i l’entranyable Pilarín Bayés, la qual ens explicarà el procés de creació d’una il•lustració.

 

Tindrem Mostres d’artesania en paper; exposicions, com la de Salvador Collell i Joaquin Beeme; i, com a activitat central, hi haurà la venda de llibres de vell.

 

També hi ha proposades activitats per a totes les edats i la música Swing per ballar i escoltar amb una “moguda” de ballarins de diferents escoles de Barcelona.

 

Tota la informació a www.amicsdebellprat.cat 

Tags:

Leave a Reply